Igårkväll var jag och såg ”Hellre arg än död” med Marie Niljung i Karlstad. En viktig berättelse om hennes livshistoria, suicid-myter och tänkvärda tankar om livet.

Förutom att jag redan innan trodde att föreställningen skulle vara bra (vilket den var) och att jag skulle få möjlighet att fylla på min egen kunskapsbank (Marie är väldigt kunnig). Så tycker jag att det är oerhört viktigt att uppmuntra och stödja sådant som man vill ska fortsätta. Lätt logik och matematik.

Vill vi ha en bättre värld så måste vi lyfta fram och supporta dem som jobbar i den riktningen!!

Ta hand om er och för att citera Marie ”Små omsorger gör stor skillnad”.

Helena

Ps. Jag tycker för övrigt att rubriken är briljant. Om du är osäker på om du ska ställa den där frågan? Om du verkligen ska agera? Om du eventuellt är för påträngande? Lätt val. Hellre arg än död.