Media & OMDÖMEN

Vindex Ekonomirekrytering

”Vi bjöd in Helena Reje, Always Mind, för en föreläsning i psykisk hälsa. Det blev en lyckad kväll med givande samtal. Jag tror att vi var många som fick med oss såväl tankeställare i stunden som användbara livsverktyg framåt.”

Peter Bergmark
VD Vindex Ekonomirekrytering

Riksgälden

”Tack Helena Reje för en mycket inspirerande föreläsning som blev en jättefin pusselbit i vårt arbetsmiljöår 2023.” 

Ann-Sofi Jupiter
HR-chef Riksgälden

Rånäs Slott

”Hela personalen på Rånäs Slott tackar för en viktig, lärorik och inspirerande föreläsning. Vi är så glada för vårt samarbete tillsammans med  Always Mind.”

Karin Öhlin
Hotellchef Rånäs Slott 

Akademiska Hus

”En förmiddag tillsammans med Helena Reje gav oss eftertanke, insikter och kunskaper som gett oss styrka i att kunna närma oss det svåra som kan utmana oss i vår yrkesroll. Engagerat, emotionellt, handfast och med flera användbara verktyg i bagaget gick förmiddagen försvinnande fort!”

Marie Hallander Larsson
HR-direktör Akademiska Hus

 

Electroskandia

”På Elektroskandia är våra medarbetares fysiska och psykiska hälsa en prioritet och fokus. Always Minds föreläsning kring psykisk ohälsa finns tillgänglig för alla våra medarbetare och har uppskattats stort”

Åsa Pantzar
HR-direktör Elektroskandia

Psykiatriveckan Örebro län

Föreläsningen var väldigt bra och uppskattad av de som lyssnade. Upplägget var engagerande, åhörarna fick vara med i dialog och reflektera tillsammans med Helena in action. Att Helena skrev på whiteboard istället för att ha en powerpointpresentation var väldigt uppskattat och det får de som lyssnar att bli mer engagerade i budskapet. Helena väckte tankar och reflektion kring vad man själv har i sin första hjälpen-låda för psykisk hälsa och hur man kan använda sig av den. Nu är det en tid sedan vi fick lyssna på Helena men jag tänker fortfarande på hennes tips och mina egna tillgångar! Väldigt viktigt budskap, en föreläsning man kommer ihåg! Vi vill boka henne igen.” 

Anna Norrefalk
Brukarinflytandesamordnare (BISAM) Örebro län

Pophouse Entertainment

”Med Always Minds konkreta, informativa och inspirerande tavla har vi på Pophouse på ett begripligt sätt kunna tala om viktiga och svåra saker, något som alla bolag, stora som små behöver göra, inte bara en gång utan det behöver bokstavligen byggas in i vardagen för att ha effekt! Vi ser fram emot att ta fortsätta kliv i rätt riktning i vårt preventiva arbetsmiljöarbete med Helenas hjälp!” 

Helena Sjöberg
CHRO @ Pophouse Entertainment

Bromma Blocks

”Vi är stolta över att vara första köpcentrum som köpt in tavlor. Det var ett enkelt beslut och en liten insats med tanke på varje person som kan bli hjälpt.

Ann Skärlind
Marknadsansvarig Bromma Blocks

Jensen Education

Trots att få varje år dör av skärsår, om ens någon, har de flesta skolor minst en första- hjälpen- tavla med förband och plåster. Ungefär 50-60 personer i åldrarna 10-19 tar varje år sina liv, men få skolor, om ens någon, har Always Minds tavlor för suicidprevention. Det kändes givet för oss att inte vara en av de som tittar på, så vi har två. Två tavlor som kan rädda liv på riktigt!”

Pauline Wollberg
Lärare och rektor, Jensen gymnasium Wenngarn 

Skultuna Kommundelsförvaltning

”Always Minds föreläsning och tavla ger oss modet och orden för att ta de första stegen och hänvisa till professionell hjälp när det behövs, och påminner oss om att vi alla kan göra skillnad. Tavlorna har vi stolt placerat i kommundelens offentliga lokaler samt i flera av Skultunas föreningar och hos det kommunala Bostadsbolaget Mimer AB.”

Stina Holgersson
Projektsamordnare Skultuna4ever, Västerås Stad 

Djursholms Ridklubb

”Helena har en förmåga att förmedla livsviktig information på ett lättsamt sätt. Pedagogiskt och avdramatiserat fick vi lära oss vad man kan göra när man har det svårt eller utmanande. Så väl på egen hand men också var man vänder sig för att få hjälp. Deltagarna engagerades löpande med frågor och möjlighet att komma med inspel och reflektioner. Den efterföljande workshoppen var särskilt uppskattad. Klubben har även investerat i 2st tavlor.” 

Hermine Pagmar Hansson