always mind ride

för allas rätt till en god psykisk hälsa

Always Mind Ride 2024 är ett ridsportevenemang öppet för alla – från käpphäst till Grand Prix. En ritt för att uppmärksamma rätten till en god psykisk hälsa.

Vad? Den 10:e oktober varje år infaller World Mental Health Day. En dag instiftad av WHO för att uppmärksamma alla människors rätt, världen över, till en god psykisk hälsa.

WHO uppmuntrar till att anordna aktiviteter för att belysa vikten av den psykiska hälsan. Och är det något vi ridsporten kan så är det att visa att vi har ett engagemang! Hästar har ju dessutom en fantastisk positiv påverkan på vårt mående!

Vem? Alla kan vara med –  du kan delta på en kompis häst, ridskolans häst, din egen eller en käpphäst.

När? Always Mind Ride pågår hela vecka 41 och du väljer själv när du rider mellan den 7:e och 13:e oktober. Om du rider en skogstur, ett träningspass eller en tävling är upp till dig. Det är att du rider som är betydelsefullt! 

Förmånstagare för ritten är BRIS. Vi kommer att skicka allt överskott till BRIS för att förbättra deras möjligheter att fortsätta finnas med sin verksamhet och ge stöd till dem som behöver.

Anmälan? Du anmäler dig i formuläret nedan och betalar med swish. Med eller utan rosett. På rosetten står de medmänskliga stödorden; Tala, fråga, lyssna och respektera. En påminnelse om vad vi alla kan göra för oss själva och våra nära i vardagen.

Du behöver inte redovisa din ritt, men vill du lägga ut på sociala medier så använd gärna #alwaysmindride Alla som har önskat pris får pris.

Ta hand om er, dela gärna ritten med era vänner och rid fint! 

TIPS! Om ni skriver ut den här informationssidan och sätter upp den på t.ex. anslagstavlan i stallet, så hjälper QR-koden er att enkelt nå det digitala anmälningsformuläret.

 

anmälan always mind ride 

till swishnummer. 123 507 18 57 Always Mind Ride

Välj alternativ:

12 + 1 =